Looking for ontspanningsmassage?

ontspanningsmassage Volledig relaxed genieten van massages.
Een ontspanningsmassage is de beste manier om te ontspannen na een zware werkdag of een periode van stress. Een massage gewoon om uzelf eens goed te verwennen, om weg te dromen naar betere oorden, de massageruimte in Kinrooi is de plaats waar deze heerlijke ontspanningsmassage mogelijk is.
ontspanningsmassage.
ook mensen met fibromyalgie kunnen een relax massage krijgen op maat. Massagetechnieken om opgebouwde spanningen los te laten. Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage met de basis massagetechnieken is hiervoor een ideale preventieve behandeling.
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen Yamamichi, professionele massage praktijk in Nijlen.
Massage tegen migraine. Massage als preventie. Massage tegen migraine. Zeg stress vaarwel met een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen. Een ontspanningsmassage is een massage met warme olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage. Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen.
Ontspanningsmassage Tumi Therapeutics.
Dit is een eenvoudige vorm van massage waarbij het hoofddoel ligt op relaxatie. De therapeut werkt met strijktechnieken, kneedtechnieken en enkele drukpunt technieken, maar blijft over het algemeen in de bovenste laag van de spiermassa. Er wordt ook aandacht besteed aan het hoofd, handen en voeten.
ONTSPANNINGSMASSAGE ZenClusive.
Ontspanningsmassage 40min/45 euro 60min/70 euro 75min/85 euro. Massage is een heerlijke vorm van ontspannen. Elke massage heeft een relaxerende en preventieve werking op lichaam en geest. De ontspanningsmassage brengt je lichaam weer in evenwicht. Tijdens deze massage worden klassieke technieken gecombineerd met bewegingen uit andere massagestromingen.
Ontspanningsmassage Primavera.
Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een ontspannen en gelukzalig gevoel. Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden essentiële oliën gebruikt die de huid voeden en het anti-stress effect van de ontspanningsmassage versterken.
Ontspanningsmassage Praktijk voor natuurlijk therapie.
Home / Therapieën / Massagetherapie / Ontspanningsmassage. U weet uiteraard wat een massage is. Een rustgevende behandeling voor lichaam en gezicht. Met warme olie, verrijkt met essentiële oliën naar voorkeur. Héérlijk genieten tijdens een ontladende stilte. Een genezend effect. Een massage activeert ons zelfgenezend mechanisme waardoor het evenwicht zich kan herstellen. Een massage heeft dus een gunstig en genezend effect.
Ontspanningsmassage SynergieK.
Lichaamsmassage met veelvuldige strijkbewegingen en zachte kneedbewegingen waardoor de stress uit uw lichaam verdwijnt. Is een oppervlakkige massage waarbij vooral de gevoelszenuwen in de huidlaag geprikkeld worden. Vindt plaats op ontkleed lichaam bedekt met handdoek. Naar wens worden ontspannende etherische oliën gebruikt.
Relaxatie n-zicht.
massage, beweging, lichaamslezen, ademhaling, spierspanning en ontspanning. Uiteraard kunnen deze technieken ook niet-therapeutisch worden ingezet met het oog op ontspanning. Je kan dan ook bij n-zicht terecht voor een ontspanningsmassage en relaxatie. Een sessie ontspanningsmassage neemt ongeveer 1 uur in beslag.
Intuïtieve ontspanningsmassage 60min.
Intuïtieve ontspanningsmassage 60min. Intuïtieve ontspanningsmassage 60 min. Bij deze intuïtieve massage wordt de massage gegeven vanuit het hart en puur op het gevoel. Het masseren gebeurt niet volgens een vast schema. We stemmen ons af op de klant om vanuit onze creativiteit en intuïtie onze handen hun werk te laten doen.

Contact Us