Results for stoelmassage

Cursus Stoelmassage CIVAS Opleidingen.
Bekijk alle opleidingen. Voeding en dieet leerpaden. Voeding en dieet. Bekijk alle opleidingen. Coaching en counseling. Voeding en dieet. Psychologie en pedagogiek. Uw studie bij CIVAS. Huiswerk en begeleiding. Schrijf je nu in. 24000, of 5 x 5100., BATC, KTNO, CAT. Schrijf je nu in. Kies uw studie. Met de cursus Stoelmassage leer je een professionele en effectieve stoelmassage geven.
Stoelmassage voor bedrijven Massage in Bedrijf.
Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.
Stoelmassage op het werk YouTube.
YouTube.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Plaats, datum en prijs. Stoelmassage is voor veel bedrijven een makkelijke keuze omdat.: de werknemer zich niet hoeft uit te kleden omdat stoelmassage door de kleding heen kan worden gegeven. Men voelt zich zittend op een massagestoel vaak comfortabeler dan liggend.
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Stoelmassage is een leuke aanvulling om je praktijk uit te breiden. Gevolgd in Rotterdam. Leuke cursus aardige docent topper. Gevolgd in Rotterdam. Ik zou deze cursus iedereen aanraden. Theorie en praktijk zijn goed afgestemd. van den Engel 16-10.

Contact Us