Results for kundalini

Waarom Yoga? Bliss Yoga.
We zeggen weleens Het gaat niet om hoever je een oefening kan doen, het gaat om wat er met je gebeurt tijdens de oefening. Werkelijk iedereen kan met yoga beginnen en de oefeningen worden altijd afgestemd op wat jij op dat moment kan.
Kundalini yoga in Leuven Kreakatau vzw.
Kundalini-yoga Wikipedia.
Kundalini-yoga is een yogavorm. Het wordt beoefend als een manier om de latente kracht van het zenuwstelsel kundalini op te wekken door zich op energiecentra chakra's' te concentreren. Hierbij gebruikt men dynamische lichaamsoefeningen gecombineerd met verschillende ademtechnieken, vooral met de vuuradem oftewel de Kapalabhati.
Kundalini Wikipedia.
Bij ziekte of onbalans kan de kundalini in actie komen om te helpen bij de genezing. Ze kan het emotieleven en het gedachtenleven versterken of soms ook verstoren. Ze kan op een spiritueel niveau tot piekervaringen leiden en kan helpen om momenten van eenwording te realiseren wat voor iemand een verlichtingservaring kan zijn.
Kundalini en Spirituele Crisis.
Wat is Kundalini energie en hoe kun je dat opwekken?
Het kan alleen worden bereikt als het op zielsniveau echt gewenst is. Er zijn echter oefeningen die je behulpzaam kunnen zijn bij het opwekken van Kundalini energie! Hoe ontwaak je je Kundalini energie? Net als vele andere stappen op je spirituele reis, kan kundalini energie soms door ademhalingsoefeningen, door yoga of gewoon door bewustzijn worden opgewekt.

Contact Us