Looking for rondvaart?

Prijzen en tijden Rondvaart Delft.
De rondvaart vertrekt elk heel uur van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. Groepsboekingen zijn uiteraard mogelijk evenals het afhuren van de boten. In dit geval kunt u in overleg zelf uw vertrektijd bepalen, ook buiten bovengenoemde tijden om.
Port of Antwerp.
Naar de haven. Een rondvaart op de Schelde laat je op een comfortabele manier van de sfeer van de haven proeven. Vanop de boot zie je de schepen, kades, kranen en terminals aan je voorbijglijden. Vanaf het water in de dokken of de Schelde zie je de Antwerpse haven zoals je haar nooit eerder zag.
Boottochten brugge Home Boottochten Brugge Bootexcursies Gruuthuse.
Voor een rondvaart op de Brugse kanalen kunt u aan boord stappen bij Boottochten Brugge. De boottocht duurt een half uur en toont u de mooiste plekjes van Brugge vanuit een geheel andere gezichtshoek. De bootjes varen in principe dagelijks, van 10.00 uur tot 17.00.
Boottochten rondvaarten Antwerpen.
Nederlands Francais Deutsch English. Een uitstap op het water, das genieten! Eventueel in combinatie met n hapje en een drankje of juist als leerrijke rondvaart. Iets te vieren? Een varende receptie, dinner cruise of partyboot: wij werken een aanbod op maat uit.
De gewone rondvaart Rederij Malinska.
De gewone rondvaart. De rondvaart duurt ongeveer 40 minuten, met vertrek en aankomst aan de Haverwerf naast het Lamot Congrescentrum, tegenover de Vismarkt. De vaste vaarperiode. Rederij Malinska vaart van 26 maart 2016 tot 6 november 2016: alle dagen. De boot vertrekt telkens om 13u30, 14u30, 15u30, 16u30, 17u30.
Rondvaart op de Maas.
Boottocht Maastricht Luik. Rondvaart op de Maas. Historische vaarroute door binnenhaven t Bassin. Friday Evening Borrel Cruise. Saturday Night Dinner Cruise. Parkeer tegen een voordelig tarief. Uitsluitend geldig bij parkeergarage de" Griend." Rondvaart op de Maas. Een boottocht van ca.
Rondvaarten Dinant Evasion.
Een rondvaart voor uw bruiloft! Kasteel van Freyr. Tuinen van Annevoie. Citadel van Dinant. Grotten van Han. Inleiding in de natuur. Kasteel van Vêves. Brouwerij van bio bier Caracole. De Collegiale kerk Notre-Dame van Dinant. Natuurpark van Furfooz. Domein en infrastructuur Dinant Evasion.
Regelmatige rondvaarten op de Maas in Dinant Dinant Evasion.
Sensatie in alle veiligheid. Booten zonder vaarbewijs. Rondvaarten voor groepen. Privé rondvaarten voor particulieren. Evenementiële rondvaarten voor bedrijven. Restauratie aan boord. Een rondvaart voor uw bruiloft! Kasteel van Freyr. Tuinen van Annevoie. Citadel van Dinant. Grotten van Han. Inleiding in de natuur.
Rondvaart Amsterdamse grachten Tours Tickets NL.
Kies je eigen Amsterdam-Rondvaart! Of je nu overdag Amsterdam wilt verkennen of een avond rondvaart wilt maken, wilt genieten van een romantische cruise bij kaarslicht met je partner of een paar biertjes en hamburgers wilt delen met je vrienden, we hebben altijd de perfecte Amsterdamse rondvaart voor je.
Rondvaart Wikipedia.
Een andere populaire rondvaart is de Spido rondvaart door de Rotterdamse haven. Er bestaan ook concepten waarbij een rondvaart gecombineerd wordt met een vorm van catering aan boord. Rondvaart in attractieparken bewerken brontekst bewerken. Tow boat ride, Gondoletta, Efteling. Een rondvaart kan ook een attractietype in een attractiepark zijn.

Contact Us