Search for schoonmaak

Reinigen Wikipedia.
Enkele bijzondere gevallen van schoonmaak in huis zijn.: De voorjaarsschoonmaak, ook wel grote schoonmaak, aan het einde van de winterperiode.; Het laten reinigen van een matras door een professioneel bedrijf. Traditioneel ontdoen Joden op de dag voor Pesach het hele huis van alle resten van gist en gerezen brood.
Schoonmaak Vacatures in Leeuwarden Vacatures.nl.
Leeuwarden Schoonmaakmedewerker m/v. Cantorclin Schoonmaak Leeuwarden. Je werkt van maandag t/m vrijdag in de ochtend De werktijden zijn van 06: 00 uur tot 08: 50 uur, het gaat om de schoonmaak van kantoren bij een productiebedrijf. 18 dagen geleden. Schoonmaakmedewerker in Leeuwarden.
Schoonmaak Vacatures in Den Bosch Vacatures.nl.
1 maand geleden. Teamleider schoonmaak school. Schoonmaak is van vitaal belang in onze samenleving. Zodra je start als meewerkend voorman/-vrouw mag je rekenen op een contract voor 20uur per week binnen de Schoonmaak CAO. 2 dagen geleden. Science at Work Den Bosch.:
Schoonmaak Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Jouw functie werkomgevingAls runner in de Spa ben je voor opening en komst van de gasten verantwoordelijk voor het schoonmaken en gereedmaken van de Spa ruimtes in een hotel. 26 dagen geleden. Als Klantmanager Schoonmaak ben jij de regisseur van deze kernwaarden en breng je hiermee een positieve impact op ieder mens in de zorg. Klantmanager Schoonmaak Antoni van.
Schoonmaakbedrijf Wikipedia.
Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige dagelijkse of regelmatige periodieke schoonmaak in, op of aan gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linoleum of natuursteen, of het schoonmaken in de horeca Nederland conform de HACCP.
Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Schoonmaak in Rotterdam direct per e-mail. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.
Schoonmaak Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Je ben verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene ruimtes, kantoren en het sanitair. Interesse in de functie van Schoonmaak Medewerker bij Ruud Zander. 9 dagen geleden. Medewerker afwas/ schoonmaak in Lisse. Als medewerker afwas/ schoonmaak verzorg je de afwas van dienbladen, servies en bestek van de bewoners.

Contact Us